Segueix-nos:    

REGLAMENT CURSA

El Club Atletisme Sant Boi, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi, organitza la 33a Cursa Popular Vila de Sant Boi que se celebrarà el diumenge 06 de maig de 2018.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web, on trobareu el reglament, el recorregut, horaris, serveis, inscripcions, resultats, etc..: www.cursasantboi.com o bé www.santboi.cat

1. La sortida i arribada es farà a l’Estadi Municipal d’Atletisme ‘Constantí Miranda’ (Carretera de l’Estadi, 0), al costat de la comissaria de la Policia Local de Sant Boi.

2. Aquest acte puntual atlètic recorre un circuit urbà de 5K i de 10K. Tanmateix, s’han preparat CURSES KIDS de 460 m (prebenjamí i benjamí) i de 860 m (aleví i infantil) i BABY RACE de 100 m (per a participants de 0 a 6 anys).

3. INSCRIPCIONS CURSES 5K, 10K, KIDS I BABY RACE:

Les inscripcions ONLINE: www.cursasantboi.com i www.xipgroc.cat

Les inscripcions PRESENCIALS
Es poden fer també les inscripcions de manera presencial als següents punts:

RUNNAIR SANT BOI
C/ Eusebi Güell, 136
Sant Boi de Llobregat
Horari comercial
Tel. 652 17 70 87

CARDIOPAS
C/ Tres d’Abril, 14
Sant Boi de Llobregat
Horari comercial
Tel. 93 630 46 47

ESTADI MUNCIPAL D’ATLETISME
Carretera de l’Estadi, 0
Sant Boi de Llobregat
Dl-Dv de 16.30 a 23.00 h
Tel. 93 630 71 34

 
Les inscripcions es tancaran el dimecres, 2 de maig de 2018, a les 09.00 h., o quan s’arribi a un total de 1.000 inscrits/es (Open Popular 5K i 10K) i 300 inscrits/es a les Curses Open Kids abans de la data límit d’inscripció. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa.

L’ús  del  xip  és  obligatori:
  permet  tenir  accés  a  la  informació  del  temps  realitzat  ibaixar-se el diploma i el temps. Per a una correcta utilització, cal lligar-lo als cordonsde la sabatilla o a una zona propera.

Causa solidària: el Club Atletisme Sant Boi destinarà al Parc Sanitari Sant Joan de Déu un donatiu de 0,50€ de cada inscripció de la Open Popular5K i 10K per a la investigació de malalties mentals. Cada corredor/a únicamenttindrà  dret  a  participar  en  una  cursa.  El  fet  de  fer-ho  endues curses comportarà la penalització amb la desqualificació en amb dues proves.

Cada corredor/a únicament tindrà dret a participar en una cursa. El fet de fer-ho en dues curses comportarà la penalització amb la desqualificació en ambdues proves.


4. RECOLLIDA DEDORSAL, XIP I BOSSA DEL CORREDOR: La Fira del Corredor estarà ubicada al Concessionari Quadis Autocentre Baix Llobregat (c/Riera Roja, 26), darrere de Decathlon Sant Boi, al Parc Comercial.
Per a la recollida cal portar el comprovant corresponent de la inscripció i el DNI o passaport (hagi estat presencial o per internet). En cas que es reculli en nom d’una altra persona, cal portar el comprovant més la fotocòpia del seu DNI o passaport.

RECOLLIDA DE DORSALS I SAMARRETA
CURSES OPEN POPULAR 5K, 10K, CURSES KIDS I BABY RACE

Us recomanem que vingueu una hora abans de la sortida de la cursa en la qual us hagueu inscrit, per tal de gestionar l’entrega de dorsals correctament.
Recordeu que caldrà entregar l’autorització de menors d’edat que trobareu penjada al web de la cursa, signada pel pare/mare/tutor legal.

5. HORARIS, CATEGORIES I DISTÀNCIES:

9:00 OPEN POPULAR 10 Km. pagament
10:30 OPEN POPULAR 5 Km. pagament

Categories 5K i 10K:
CADET. Correspon als participants de 14 a 15 anys (2003 / 2004).
JUVENIL. Correspon als participants de 16 a 17 anys (2001 / 2002).
SÈNIOR. Correspon als participants de 18 anys a 34 anys d’edat (1984 / 2000).
MÀSTER A. Correspon als participants de 35 a 44 anys d’edat (1974 / 1983).
MÀSTER B. Correspon als participants de 45 a 54 anys d’edat (1964 / 1973).
MÀSTER C. correspon als participants de 55 anys fins endavant. (1963 i anteriors).

12:00h OPEN KIDS   Pagament
Aleví M 2007/2008 860m.  
Infantils M 2005/2006 860m.  

12:10h OPEN KIDS   Pagament
Aleví F 2007/2008 860m.  
Infantils F 2005/2006 860m.  

12:20h
OPEN KIDS
  Pagament
Prebenjamí M 2011/2012 460m.  
Benjamí M 2009/2010 460m.  

12:25h OPEN KIDS   Pagament
Prebenjamí F 2011/2012 460m.  
Benjamí F 2009/2010 460m.  

12:30h BABY RACE
 100m Gratuïta

Nascuts entre 2013 i 2018 (M i F). Participació oberta, sense cronometratge.
Els nens/es poden córrer acompanyats del pare, mare o d’un familiar.
És permès participar en cotxets de nadó.

6. CRONOMETRATGE, RESULTATS I PREMIS

Les curses KIDS seran cronometrades mitjançant dorsal xip. La cursa Open Popular 5K i 10K serà cronometrada amb xip (ChampionChip). Qui hagi de llogar xip (qui no disposi de xip groc de propietat) el portarà incorporat al dorsal i aquest no és necessari que es retorni a l’arribada.
A les curses on participin simultàniament més d’una categoria, hi haurà una classificació individual i separada per a cadascuna.
Podreu consultar la classificació de les curses a la pàgina web www.cursasantboi.com o www.xipgroc.cat

La cursa està inclosa i puntua doble per a la Lliga Internet de ChampionChip.

PREMIS: S’atorgaran medalles a tots/es els/les finalistes i trofeus a la 1a, 2a i 3a posició de cada categoria de les curses KIDS. A la cursa Open Popular 5K i 10K tindran trofeu els tres primers classificats/ades masculí i femení de la general absoluta i de cada categoria (establertes en el punt 5 d’aquest reglament).

També rebran el Trofeu GAES Te Cuida el participant més veterà i veterana de la cursa Open 5K i 10K, gentilesa de GAES centres auditius.

Aquells/es que tinguin trofeu de la general, no el tindran a la seva categoria. S’entregarà una bossa amb obsequis gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors a tots/es els/les participants que finalitzin la cursa Open Popular.
El lliurament de premis de la cursa Open Popular 10K es farà a les 11 hores. El lliurament de premis de la cursa Open Popular 5K i de les curses KIDS es farà a les 12.45 hores, quan hagin finalitzat ambdues curses.

 Les reclamacions hauran de presentar per escrit, no més tard de 30 minuts de coneguts els resultats al comitè organitzador, un cop presentades, aquest prendrà una decisió i la farà saber a l’interessat/ada.


7. SERVEIS I ALTRES:

 • Hi haurà un avituallament líquid (aigua) al km.5 aproximadament, situat a l’interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. 
 • Hi haurà servers, dutxes i guarda roba. També hi haurà servei de recuperació de l’esforç després de la cursa. Durant la cursa els atletes comptaran amb un servei de llebres que marcaran diferents ritmes per aconseguir el temps final (sub-40’, sub-45’, sub-50’, sub-55’, sub-60’).
 • Es fixarà un temps de pas al km 5,5 aproximadament als 40 minuts. Qui no superi el temps de pas màxim establert per l’organització, quedarà exclòs de la cursa. El control d’arribada es tancarà als 80 minuts després d’haver-se donat la sortida.
 • Els únics vehicles autoritzats per seguir la prova són els designats per l’organització. Queda totalment prohibit seguir els corredors amb cotxe, moto, bicicleta o patins, pel perill que per als atletes això pogués suposar. Pel mateix motiu, tampoc es permet córrer portant cotxes o cadires de nen ni amb animals. 

Les curses només podran ser suspeses en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini l’organització.

Seran motius de desqualificació: mostrar un estat físic deficient, no realitzar el recorregut sencer o córrer la modalitat a la qual no ha estat inscrit, no portar el xip a la sabatilla/dorsal, no portar el dorsal visible o doblegar-hi la publicitat o bé mostrar un comportament antiesportiu.

Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt d’acord amb el Reglament de la IAAF, i la normativa de competicions de la Federació Catalana d’Atletisme. Les entitats organitzadores podran realitzar els canvis que tècnicament siguin necessaris per al bon desenvolupament de la Cursa, tant en els circuits com en el reglament, si les circumstàncies així ho aconsellessin o ho obliguessin.

8. RESPONSABILITAT I LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL:

La persona que formalitza la inscripció a la cursa manifesta estar en perfecte estat de salut per a realitzar l'activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.
El Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi de no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/es durant aquesta competició.

Així mateix, els participants autoritzen a l'organitzador de l'esdeveniment o als seus patrocinadors per a realitzar accions comercials electròniques, la presa de fotografies o l'enregistrament de vídeos de l'esdeveniment esportiu, consentint que el seu nom i cognoms, així com la seva imatge, inclosa la veu, pugui ser publicitada en qualsevol mitjà (premsa, televisió, internet, butlletins, xarxes socials o qualsevol altre acte publipromocial), sense que aquest ús li confereixi dret a percebre compensació econòmica alguna.
Així mateix, el participant pot revocar el consentiment a rebre comunicacions comercials de la resta de col·laboradors i organitzadors de la prova dirigint-se a l’adreça electrònica casboiatletisme@gmail.com o bé per escrit a CLUB ATLETISME SANT BOI (Carretera de l’Estadi, 0) 08830. Sant Boi de Llobregat.

La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del que preceptua aquest reglament.

 
REGLAMENT COMPLET
DESCARREGAR
 
Cursa DemoPopular
  • SORTIDA/ARRIBADA

   Estadi Municipal d'Atletisme
   Constantí Miranda
   Carretera de l'Estadi, 0,
   08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona

   Diumenge, 05 de maig 2019
   a partir de les 09:00h

  • Informació

   www.cursasantboi.com
   Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

   Segueix-nos