Segueix-nos:    

CURSA SOLIDÀRIA

Al món s’estima que 1 de cada 4 persones presentarà algun trastorn mental al llarg de la seva vida. Persones de qualsevol edat que veuran com la seva vida quotidiana, la de la seva família i la del seu entorn, es veurà afectada.

Amb motiu de la pròxima Cursa Popular de la Vila de Sant Boi, el Club d’Atletisme de la ciutat destinarà al Parc Sanitari Sant Joan de Déu un donatiu de 0,50€ per cada inscripció realitzada a l’Open Popular 5K i 10K amb l’objectiu de recaptar diners que permetin invertir més recursos en la investigació de la salut mental.

En aquesta línia, a més d’avançar en la recerca, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu desenvolupa una fonamental tasca de sensibilització social i de lluita contra l’estigma envers les persones diagnosticades amb algun problema de salut mental, imprescindible per contribuir a la seva normalització i integració social.

Des del Parc Sanitari se’ls hi ofereix un acompanyament assistencial, social i laboral que garanteix una atenció integral, en totes les seves dimensions.

I no ens podem oblidar que tot això no seria possible sense el vostre suport i implicació. Només participant d’accions com aquestes aconseguirem que les persones amb problemes de salut mental se sentin ciutadans de ple dret a la societat.

 
 
 
 
 
Cursa DemoPopular
  • SORTIDA/ARRIBADA

   Estadi Municipal d'Atletisme
   Constantí Miranda
   Carretera de l'Estadi, 0,
   08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona

   Diumenge, 05 de maig 2019
   a partir de les 09:00h

  • Informació

   www.cursasantboi.com
   Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

   Segueix-nos